Labels

donderdag 1 september 2011

Sovay

Sovay är 17 år och bor i Compton. Hon är moderslös och har en betjänt som heter Lydia som ger henne en del goda råd. Hon rider som en man, skjuter lika bra som en man och så är hon stråtrövare. Hon blev det när hon rånade den otrogna pojkvännen James och sen så tyckte hon att det att var kul och spännande och sen fortsatte hon med det. Hon kallas kapten Flamma när hon är stråtrövare för hon har en gul blomma på sig. Hennes pappa sir John Middleton har blivit anklagad för att sätta sig upp mot kungen. Sovay har en bror som är 20 år gammal och han heter Hugh. Hugh studerar i Oxford. Hennes far är ganska rik och har kommit på nya metoder inom lantbruket och han tjänar bra så då kan han betala hög lön till sina arbetare.Gabriel Stanhope har varit en trogen vän till Sovay hela hennes liv.

1 opmerking:

  1. Du har gjort en fyllig beskrivning. Jag saknar dock lite information om Gabriel som är en trogen vän genom hela boken.

    Glöm inte bort kommatecken när du räknar upp, t ex vid "Hon rider som en man skjuter lika bra som en man", där måste du ha komma mellan "man" och "skjuter".

    Slarva inte med stor bokstav på namn; James och kapten Flamma.

    BeantwoordenVerwijderen